Garage platdak + overkapping Haaksbergen

Garage platdak + overkapping Haaksbergen

Deze houten garage met platdak en overkapping, inspiratie model Haaksbergen, heeft rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. De garage is opgebouwd op betonnen opsluitbanden en getimmerd met zwart Douglas/Lariks hout. De staanders (150mm x 150mm), garage deuren, de toegangsdeur van de berging en de vensters, zijn van blank Douglas hout gemaakt. Alle deuren zijn voorzien van zwarte hengen en duimen. U kunt natuurlijk ook een ander houtsoort kiezen.

De materialen, afmetingen, de hoogte, de dakvorm, de indeling van de deuren en ramen, zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage vrijstaand en/of aanbouw wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Er zijn er exta mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak en/of om de garage te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure