Tuinhuis platdak + garage Loosduinen

Tuinhuis platdak + garage Loosduinen

Het tuinhuis met een garage en tussenluifel, van ons inspiratie model Loosduinen, is de ideale oplossing voor het stallen van bijvoorbeeld, uw auto, motor, caracan, camper, in de berging de opslag van uw (tuin-) gereedschap en uw aanhangwagen, onder de luifel.

Met het platte dak en de strakke lijnen krijgt het geheel een moderne uitstraling en door het gebruik van de geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhouten rabatdelen, hoeft u voorlopig niet te schilderen! 

Natuurlijk kunt u het bouwwerk ook voor andere doeleinden gebruiken, door bijvoorbeeld de garagedeur te vervangen door een normale, een extra brede en/of schuifdeur en er ramen aan toe te voegen. Elk tuinhuis met of zonder garage wordt samengesteld, zoals u het wenst. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en wij adviseren u graag. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren uw maatwerk bouwwerk.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure