Tuinhuis platdak Red-Cedar Meddo

Tuinhuis platdak Red-Cedar Meddo

Ons inspiratie model, tuinhuis (tuinkantoor) type Meddo, heeft een platdak, is uitgevoerd met zeer exclusief red-cedar hout en met een hardhouten deur en vensters. Een tuinhuis met platdak, heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via een dak doorvoer wordt afgevoerd. Zonder een dak overstek, kan de afwatering van het regenwater, via een stadsuitloop afgevoerd worden. Dit strakke en moderne tuinhuis met platdak is uitgevoerd, zonder dak overstek. Natuurlijk kan er rondom het platte dak, een dak overstek geplaatst worden, met boeiboorden.  

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, afgewerkt met aluminium daktrim. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder een overkapping wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis/tuinkantoor en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor exta binnen scheidingswanden, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure