Tuinhuis zadeldak Oene

Tuinhuis zadeldak Oene

Dit vrijstaande tuinhuis, inspiratie model type tuinhuis zadeldak Oene, heeft een zadeldak en rondom de dakrand een dak overstek. Zo'n tuinhuis wordt veel gezien in de tuinen en dat is niet zonder reden. In dit ruime tuinhuis kunt u alles mogelijk maken wat u in gedachte heeft. Een ruime opslag-, stallings- en/of hobbyruimte. Het tuinhuis is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en is voorzien van een dubbele deur en vensters. U kunt ook voor een andere afmetingen, een ander soorthout en/of een ander soort deur en vensters kiezen. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar. Bij 1001tuinhuisjes zijn er meer dan 1000 mogelijkheden. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder zadeldak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder en de dakbedekking. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Ook is er een extra mogelijkheid, om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure