Tuinhuis platdak Vaassen

Tuinhuis platdak Vaassen

Het inspiratie model type aanbouw tuinhuis platdak Vaassen, heeft rondom het dak, een dak overstek, plus een boeiboord. Dit tuinhuis is in de tuinhoek, precies tegen de muur en de schutting van de buren geplaatst, echt maatwerk. Zodoende verliest u geen enkele vierkante meter grond oppervlak. Voor dit bouwwerk is Zweeds geïmpregneerd / verduurzaamd vuren rabat hout gebruikt. De deur met raam, is voorzien van roeden. U kunt natuurlijk ook voor een ander soort hout, deur, raam en/of een ander model en een andere dakvorm kiezen.

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. De dakbedekking: het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met aluminium daktrim.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis vrijstaand of aanbouw wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetinen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en om het tuinhuis geheel te (voor-)isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure