Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Deze veel verkochte houten paardenstal met zadeldak en een overkapping is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, golfplaten als dakbedekking, één paardendeur, een PVC dakgoot en een hardhouten ringbalken als fundering. De paardenstal met overkapping, heeft zoals te zien is op de afbeelding, een houten framewerk aan de binnenzijde. Dit houten framewerk wordt aan de binnenzijde van de stal afgetimmerd worden met betonplex.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn geheel naar uw wens aan te passen. Bent u benieuwd wat deze paardenstal naar uw wens gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke paardenstal wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen paardenstal en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er een extra mogelijkheden, om in de paardenstal, interne scheidingswanden te plaatsen en/of deze paardenstal geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure