Schuur platdak Biesbosch

Schuur platdak Biesbosch

Deze houten aanbouw schuur / berging, inspiratie model type Biesbosch, heeft een kubusvorm en een platdak. Voor deze design schuur / berging is geimpregneerd Rhombus Red-Wood hout gebruikt, welke horizontaal is aangebracht. De deur heeft een moderne uitstraling en is geïntegreerd in de wand, verkregen door de wandplanken door te laten lopen op de deur. Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium daktrimstrip. Zo'n schuur, kan onder andere gebruikt worden, voor de stalling van de fietsen en de opslag van uw (tuin-) gereedschap. Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden.

Uw schuur wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke vrijstaande of aanbouw schuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en (extra brede schuifdeur-) deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen, een lvlakglas lichtvenster en/of om de schuur te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure