Tuinhuis platdak Enkhuizen

Tuinhuis platdak Enkhuizen

Dit inspiratie model, tuinhuis platdak Enkhuizen, heeft rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Zo'n tuinhuis kan onder andere gebruikt worden, voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin-) gereedschap en als hobbyruimte. Zonder een dak overstek, rondom het dak, is natuurlijk ook mogelijk.

Het tuinhuis is opgebouwd met douglas hout en staat op een hard houten fundering met piketpalen. De deur met de vier ramen, is ook gemaakt van douglas/lariks hout. Voor dit tuinhuis met platdak wordt gebruik gemaakt van EPDM dak rubberfolie als dakbedekking.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er een extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure