Berging platdak Amersfoort

Berging platdak Amersfoort

De houten berging, inspiratie model type Amersfoort, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek. Deze dak overstek heeft een dubbel boeiboord en is aan de onderzijde betimmerd. De berging heeft een set dubbele deuren met verstelbare hengen en duimen. Het gehele bouwwerk is opgebouwd met Douglas hout. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met een aluminium daktrim.

U kunt natuurlijk zelf de afmetingen, houtsoorten en de dakvorm bepalen. Bijna alles is mogelijk, wij maken alles op wens van de klant.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan altijd voor u klaar.

Ontwerp uw eigen berging met of zonder een overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging te (voor-) isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure