Kapschuur zadeldak + overkapping Medemblik

Kapschuur zadeldak + overkapping Medemblik

Deze kapschuur met overkapping, inspiatie model type Medemblik, welke is afgebeeld, heeft een zadeldak en dit dak is bedekt met golfplaten. Dit bouwwerk heeft een PVC dakgoot, 2 vaste ramen en een boeren schuurdeur met hengen en duimen. Het geheel is opgebouwd met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten wanden. De achterwand aan de binnenzijde, kan ook betimmerd worden.

U kunt natuurlijk ook een andere soort dakbedekking kiezen, bijvoorbeeld echte dakpannen of dakpanplaten. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Als fundering is er gebruik gemaakt van Azobé hardhouten balken, met piketpalen. Door de hoogte van het zadeldak, kan er in deze schuur ook een zolder worden gemaakt..

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke kapschuur met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen kapschuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van glazen schuifpanelen en het schuurgedeelte te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure