Berging platdak modern Ewijk

Berging platdak modern Ewijk

Eén van onze meest geplaatste houten bergingen, is het inspiratie model type Ewijk. Functioneel, praktisch en dit type heeft een strak en modern aanzicht. Een juweeltje voor in iedere tuin. Dit is de ideale berging voor de opslag van goederen, gereedschappen, de stalling van uw fietsen en/of te gebruiken als hobby ruimte. Ook is er de mogelijkheid, om er garagedeuren te plaatsen.

De berging kan worden geleverd in volledig geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, op de afbeelding is de berging opgebouwd, met standaard douglas hout, verticaal betimmerd. Bijna is alles mogelijk, horizontaal betimmerd, andere afmetingen, een andere hout soort, een andere dakvorm, meerdere deuren en vensters. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Deze berging is uitgevoerd met een platdak. Dit platte dak, is bedekt met hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met aluminium daktrim

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket, bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkhden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, interne scheidingsanden en/of om de berging geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure