Paardenstal zadeldak + luifel Schoorl

Paardenstal zadeldak + luifel Schoorl

Deze houten paardenstal met een zadeldak, type Schoorl, welke is afgebeeld, heeft een inpandige luifel, is opgebouwd met geïmpregneerde / verduurzaande vurenhouten rabat planken, heeft een echt dakpannendak, één enkele opgeklampte loopdeur, vier professionele paardendeuren en acht ramen. De paardenstal is opgedeeld in vier stallen en een bergruimte voor de opslag materialen. Als fundering is er gebruik gemaakt van een betonvloer. De staanders met schoren, staan op beton poeren. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De paardenstal wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen paardenstal en kies zelf, een model,een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden om de paardenstal geheel te (voor-) isoleren en er interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure