Carport lessenaarsdak dubbel Renkum

Carport lessenaarsdak dubbel Renkum

Deze houten vrijstaande dubbele carport, inspiratie model type Renkum, met een lessenaarsdak is één ruimte en verdeeld in twee parkeerplaatsen en deze kan gesplitst worden, door een tussenwand in het midden te plaatsen. De staander met schoren in het midden, staat op een beton poer. Een ideale carport, ook voor de stalling van uw auto, caravan, camper en/of boot.

Het gebruikte houtsoort op de afbeelding is geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Gegarandeerd jaren lang onderhoudsvrij. Natuurlijk kunt u ook een andere houtsoort, afmetingen en de hoogte bepalen. Zo kunt u ook zelf een kleur van de verf bepalen, als u dit wilt, maar dit is niet direct nodig. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure