Overkapping zadeldak + berging Arnhem

Overkapping zadeldak + berging Arnhem

De overkapping zadeldak met berging Arnhem zorgt, voor een grote toegevoegde waarde van uw tuin. Dit inspiratie, is perfecte oplossing om uw fiets en (tuin-) gereedschap in op te bergen en/of om extra leef- en hobyruimte te creëren. Ook kan de overkapping gebruikt worden als carport. De wand aan de achterzijde van de overkapping, kan natuurlijk aan de binnenkant ook betimmerd worden. 

1001tuinhuisjes biedt een groot assortiment inspiratie modellen aan in overkappingen en bergingen.

De door u gewenste overkapping, wordt volledig op maat en naar uw eisen en wensen gefabriceerd, in onze eigen timmerwerkplaats. Uw bouwwerk kan als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, het model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van, glazen schuifpanelen en om de berging te isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure