Carport/prieel zadeldak Warmenhuizen

Carport/prieel zadeldak Warmenhuizen

Deze vrijstaande houten carport / prieel, inspiratie model type Warmenhuizen, is afgebeeld met een zadeldak en heeft als dakbedekking dakpanplaten. Het dak van uw carport kan ook bedekt worden met dakshingles, in de kleuren rood, zwart of groen en met echte dakpannen. De carport is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Op deze afbeelding is er één zijwand dicht gemaakt en heeft het 3 open ramen. Natuurlijk kunnen de andere zijwanden, ook dicht gemaakt worden en kunnen er ramen met glas geplaatst worden. Ook is het mogelijk om er garage deuren te plaatsen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke carport wordt samengesteld, zoals u het wenst. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder en de dakbedekking. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen, te plaatsen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure