Carport platdak Uddel

Carport platdak Uddel

Deze vrijstaande carport, inspiratie model type Uddel, heeft een plat dak en rondom het dak, is er een dak overstek met boeiboord gemonteerd. De carport is vrijstaand opgebouwd, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur of een ander bouwwerk worden bevestigd. De carport is ook perfect te gebruiken voor het stallen van uw auto, caravan, camper en/of boot. Deze carport kan worden geleverd van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en heeft als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie. De staanders staan op beton poeren. U kiest zelf de hoogte, het houtsoort en de verdere mogelijkheden van deze carport.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De carport wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventueel het type raam en deur en de vorm van het dak. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel, vlakglas lichtvenster, schoren op de staanders en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure