Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

De carport met zadeldak, inspiratie model type Halle, (model Drentse kapschuur) bestaat uit drie vakken. Om bijvoorbeeld de auto en/of caravan/camper en een boot onder te stallen. Deze vrijstaande carport is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en als dakbedekking zijn metalen dakpanplaten gebuikt. Het bouwwerk is afgewerkt met boeiboorden en schoringen aan de staanders. Tevens kan er voor een ander soort dakbedekking en een ander houtsoort, afmetingen en hoogte gekozen worden en kunnen de binnenwanden ook afgetimmerd worden. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventueel een type raam en deur. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.  

Tevens heeft u extra mogelijkheden, om interne scheidingswanden en/of glazen schuifpanelen te plaatsen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure