Carport zadeldak dubbel Franeker

Carport zadeldak dubbel Franeker

Deze vrijstaande dubbele carport, inspiratie model type Franeker, heeft een zadeldak. En is opgebouwd met staanders met schoren, op beton poeren.

Als u op zoek bent naar een prefab carport voor het stallen van uw auto, caravan, camper en/of boot, met een mooie landelijke uitstraling, neem dan eens een kijkje bij onze inspiratie modellen carports. Onze carports hebben een authentieke uitstraling en zullen niet misstaan bij uw woning. Uw dubbele carport wordt op maat gemaakt en heeft zeer veel verschillende opties, die u hier kunt kiezen. U kunt zelf ook de hoogte van de carport bepalen. Neem gerust even contact met ons op, om te kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Het gebruikte houtsoort op de afbeelding is geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Gegarandeerd,  jaren lang onderhoudsvrij. U kunt de carport natuurlijk zelf in een kleur (laten) schilderen als u dit wilt, maar dit is niet direct nodig. Wij leveren ook de verf, om de carport zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure