Carport platdak Cadzand

Carport platdak Cadzand

Deze vrijstaande carport, inspiratie model type Cadzand, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. De carport kan vrijstaand opgebouwd worden, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur of een ander bouwwerk worden bevestigd. De carport is perfect te gebruiken voor het stallen van uw auto, caravan, camper en/of boot. Zo'n carport is opgebouwd met douglas hout en kan ook worden geleverd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout of een ander soort hout. Het dak heeft als dakbedekking EPDM dak rubberfolie. Op de beton poeren staan de staanders, met schoren. U kunt zelf, de hoogte, breedte en de lengte van uw carport, kiezen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw carport wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Het bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventeel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van extra dichte wanden en/of glazen schuifpanelen en/of een lichtkoepel, vlakglas lichtvenster in het dak.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure