Prieel zadeldak (kapschuur) Oosterwolde

Prieel zadeldak (kapschuur) Oosterwolde

Dit mooie half open vrijstaande prieel, inspiratie model type Oosterwolde, is uitgevoerd in geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Het zadeldak zorgt voor een romantische look. De afmeting, van het prieel, type Oosterwolde en de dakbedekking + houtsoorten zijn geheel naar eigen wens in te vullen. Ook kunt u kiezen voor de open zij-delen (ramen) zoals afgebeeld, maar ook dichte wanden zijn denkbaar. De vensterbankjes in de open ramen geven ruimte, voor bijvoorbeeld gezellige bloempotten op te zetten, zodat u het prieel leuk kunt aankleden. Een balustrade behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk prieel, wordt samengesteld zoals u het wenst. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen prieel en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventeel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.   

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen te plaatsen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure