Kapschuur zadeldak Orvelte

Kapschuur zadeldak Orvelte

Deze vrijstaande houten karakteristieke landelijke kapschuur, inspiratie model type Orvelte, welke is afgebeeld met dakpanplaten, in de kleur antraciet. U kunt natuurlijk ook, voor een andere kleur of een geheel ander soort dakbedekking kiezen.

De wanden van de kapschuur, bestaan uit regelwerk/frame waar douglas Zweeds rabat planken, tegenaan zijn gespijkerd door middel van een RVS bolkopnagels. Deze Zweeds rabat planken zijn er ook in de uitvoering zwart. Tevens is hier een interne berging gemaakt. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke kapschuur wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen kapschuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en/of om een eventuele aanwezige berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK