Schuur zadeldak + garage Beilen

Schuur zadeldak + garage Beilen

Deze houten karakteristieke kapschuur met garage en een carport, inspiratie model type Beilen, is afgebeeld met een dak met echte dakpannen, in de kleur rood. U kunt natuurlijk ook, voor een andere kleur of een ander soort dakbedekking kiezen. Aan de linker zijde is er een extra ruimte gemaakt, voor de opslag van containers.

De wanden van de kapschuur bestaan uit een houten regelwerk/frame van douglas houten planken en staanders met gebogen schoren. Deze douglas planken zijn er ook in de kleur uitvoering, zwart. U kiest, wij ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren uw schuur.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke schuur met of zonder Drentse kap, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen kapschuur en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel, het type raam en deur. Bij 1001tuinhuisjes, heeft u meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure