Tuinhuis platdak + overkapping Almelo

Tuinhuis platdak + overkapping Almelo

Dit tuinhuis met overkapping, inspiratie model Almelo, heeft een platdak en rondom de dakrand, een dak overstek met een dubbele boeiboord. Zonder dak overstek is natuurlijk ook mogelijk. Het gehele bouwwerk, staat op een hard houten fundering. De staanders 145mm x 145mm, met de schoren, de set dubbele deuren en het vloer vlonder, zijn uitgevoerd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Op het dak van dit tuinhuis, is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd en afgewerkt met een aluminium dakstrip. Zo'n tuinhuis kan onder andere gebruikt worden voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin-) gereedschap en/of als hobbyruimte.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het model, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel /vlakglas lichtvenster en om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure