Glazen schuifpanelen en lichtvensters

Glazen schuifpanelen; Met de glazen schuifpanelen, kunt u optimaal genieten van uw prachtige overkapping, maar ook van het uitzicht op uw tuin. Daarnaast ervaart u het buitenleven op een comfortabele manier, gedurende alle weersomstandigheden. Zo kunt u altijd genieten van uw overkapping, zelfs bij slechte weersomstandigheden. De panelen kunnen zowel naar links, als naar rechts verschoven worden. Ook kunt u de glazen schuifpanelen plaatsen aan de zijkant van uw overkapping. Met deze glazen schuifpanelen sluit u uw overkapping eenvoudig af, zonder het natuurlijk daglicht inval te verliezen. Bij mooi weer opent u de schuifpanelen en op koudere/winderige  dagen sluit u de glazen schuifpanelen en maakt u een afgesloten ruimte van uw terras. Zo geniet u het hele jaar door comfortabel van uw terrasoverkapping. De glazen schuifwanden zijn te plaatsen onder terrasoverkappingen, veranda's, aanbouwen, balkons en carports.

Vlakglas lichtvensters; Een vlakglas lichtvester is de perfecte combinatie van een modern ontwerp en slimme functionaliteit. Geschikt voor montage op het dak, met een dakhelling van 0-15°. 

Voor elk platdak en lessenaarsdak hebben wij voor u, een geschikt lichtvenster. U kunt dit lichtvenster plaatsen op een platdak, van uw tuinhuisje, berging, schuur, veranda en/of garage. Maar ook op uw terrasverkapping. Het grote voordeel is, dat er natuurlijk daglicht binnenkomt. Met een vlakglas lichtvenster in het dak komt er meer natuurlijk daglicht binnen, dan door een raam.

U heeft meerdere keuze mogelijkheden, vierkante en rechthoekige lichtvensters.

Lichtkoepel; Een lichtkoepel is voorzien van een hoog geïsoleerde verstevigde kunststof opstand en is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de lichtkoepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, die op een dakhelling van 0° tot 15° kan te worden geplaatst. Wij hebben meerdere maten, in het vierkant en in een rechthoek.

Meer lezen

Glazen schuifpanelen

Met deze glazen schuifwanden sluit u uw overkapping eenvoudig af zonder lichtinval te verliezen. Bij mooi weer opent u de schuifdeuren en op koudere dagen maakt u een afgesloten ruimte van uw terras. Zo geniet u het hele jaar door comfortabel van uw terrasoverkapping. De glazen schuifwanden zijn te plaatsen onder terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports.

Breedte schuifdeur: 98 cm

Totale breedte:

1 rail  196cm (om dit gehele paneel van 98cm te verschuiven,196cm), 2 rails 196cm, 3 rails 294cm, 4 rails 392cm, 5 rails 490cm, 6 rails 588cm

Totale hoogte: +/- 2cm

200cm, 205cm, 210cm, 215cm, 220cm, 225cm, 230cm, 235cm, 240cm, 250cm, 260cm, 270cm

Luxueuze uitstraling van uw overkapping

U kunt uw glazen schuifwand nog completer maken door gebruik te maken van de accessoires. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld deurgrepen, tochtstrippen en sierstrippen. Met deze accessoires kunt u uw overkapping bijvoorbeeld tochtvrij maken en u houdt eventueel ook insecten, zoals vliegen en muggen, buiten.

Vlakglas lichtvenster

Dit vlakglas lichtvester is de perfecte combinatie van een modern ontwerp en slimme functionaliteit. Geschikt voor montage op een dakhelling van 0-15°. 

Voor elk dak hebben wij voor u, een geschikt lichtvenster. U kunt dit lichtvenster plaatsen op een platdak, van uw tuinhuisje, berging, schuur, veranda en/of garage. Maar ook op uw terrasverkapping. Het grote voordeel is, dat er natuurlijk daglicht binnenkomt. Met een vlakglas lichtvenster in het dak komt er meer natuurlijk daglicht binnen, dan door een raam.

U heeft meerdere keuze mogelijkheden, vierkante en rechthoekige lichtvensters. 

Lichtkoepel

De lichtkoepel is voorzien van een hoog geïsoleerde verstevigde kunststof opstand en is voorzien van een aftimmergroef, hierdoor is de lichtkoepel naadloos aan te sluiten aan het plafond. De hybride opbouw, die op een dakhelling van 0° tot 15° kan te worden geplaatst. Wij hebben meerdere maten, in het vierkant en in een rechthoek.

Leverbaar in de maten: 

  80cm x   80cm,  80cm  x 130cm

  90cm x   90cm

100cm x 100cm, 100cm x 130cm

120cm x 120cm

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure