Hoektuinhuis platdak + overkapping Zutphen

Hoektuinhuis platdak + overkapping Zutphen

Hoektuinhuis met overkapping en berging van ons inspiratie model Zutphen, heeft een plat dak en rondom de dak rand, een dak overstek met een dubbel boeiboord. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout en heeft een set dubbele deuren. Andere houtsoorten en deuren zijn natuurlijk ook mogelijk, zoals extra brede en/of schuifdeuren.

Let op: Het tuinhuis kan op meerdere manieren worden opgebouwd; tuinhuis links en overkapping rechts of tuinhuis rechts en overkapping links, of het tuinhuis in het midden. 

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, welke is afgewerkt met een aluminium strip.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met overkapping of zonder wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, het model, een houtsoort, de afmetingen en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes,heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis geheel te isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure