Tuinhuis platdak + zij overkapping Lobith

Tuinhuis platdak + zij overkapping Lotbith

Het houten tuinhuis met een zij overkapping, inspiratie model Lobith, heeft een platdak en inpandige luifel. De wanden van dit tuinhuis, bestaan uit een regelwerk/frame, waar geïmpregneerd rabat vurenhouten planken tegenaan zijn gespijkerd. Op het dak, ligt EPDM dak rubberfolie en voor de afwerking van het dak zijn dubbele boeiboordplanken gebruikt. Onder de luifel zijn vier glazen schuifpanelen geplaatst. De achterwand kan aan de binnen zijde, natuurlijk ook betimmerd worden. 

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, deuren, ramen en afmetingen, zie de mogelijkheden bij materiaalkeuze op onze website.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd  vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder  overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel, glazen schuifpanelen  en/of om het tuinhuis geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure