Hoekprieel platdak Achterhoek

Hoekprieel platdak Achterhoek

Dit houten hoekprieel met een tuinkantoor, inspiratie model type Achterhoek, is een veel verkocht model. Het vrijstaande bouwwerk met overkapping/prieel en een tuinkantoor, is erg populair. Hiermee maakt u uw tuin klaar voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u genieten van alle seizoenen en u kunt buitenshuis uw kantoorwerkzaamheden realiseren.  Bij dit type, is gekozen voor een prieel met een tuinkantoor. Andere mogelijkheden met of zonder overkapping, zijn natuurlijk ook mogelijk. 

Het bouwwerk is gemaakt van zeer exclusief red-cedar hout in combinatie met hardhout. Rondom het dak, is een boeiboord gemaakt. Dit bouwwerk kunt u naar eigen wens indelen en aanpassen. De fundering hebben wij van hardhouten Azobé balken gemaakt, hierop zijn hardhouten staanders geplaatst en is een hardhouten vlonder toegepast. Andere opties zijn natuurlijk mogelijk. Elk prieel met of zonder tuinkantoor wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor met of zonder (hoek-) prieel en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en interne tussenwanden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure