Tuinhuis platdak + overkapping Zuid-Holland

Tuinhuis platdak + overkapping Zuid-Holland

Dit vrijstaande tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Zuid-Holland, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek van 15cm, met een boeiboord. Voor dit bouwwerk is geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout gebruikt, welke horizontaal is betimmerd. Hier kan de binnenzijde van de achterwand, natuurlijk ook betimmerd worden. Het geheel staat op een hardhouten fundering en de staanders met de schoren, staan op betonpoeren.

Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. Het tuinhuis, kan ook onder andere gebruikt worden, voor tuinkantoor, voor de stalling van uw fietsen en de opslag van uw (tuin-)gereedschap. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en kan als totaal prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en/of overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur en de vorm van het dak. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure