Tuinhuis platdak + zij overkapping Emmadorp

Tuinhuis platdak + zij overkapping Emmadorp

Het robuuste tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Emmadorp, heeft een overkapping welke u heerlijk kunt gebruiken als veranda, met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als berging voor uw tuingereedschap en/of stalling voor uw fietsen. De overkapping van tuinhuis Emmadorp kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel flexibel aan te passen, aan uw persoonlijke voorkeur. Het platte dak geeft een moderne "look" aan het geheel. Dit vrijstaande tuinhuis met overkapping is opgebouwd uit prefab frames, betimmerd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhouten (Zweeds) rabat planken.

De staanders, met schoren, ringbalken en boeiplanken zijn van lariks/ douglas hout. Ook hebben wij de verf, om uw tuinhuis te kunnen (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst. 

Ontwerp uw eigen  tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure