Tuinhuis platdak + zij overkapping Julianadorp

Tuinhuis platdak + zij overkapping Julianadorp

Dit vrijstaande tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Julianadorp, heeft een platdak en is multi-functioneel te gebruiken. U kunt genieten onder de overkapping en al uw spullen kunnen mooi worden opgeborgen in de berging / schuur. Zo'n tuinhuis op de afbeelding, heeft geen ramen en dat zorgt ervoor dat er geen opbergruimte verloren gaat. De riante overkapping aan het tuinhuis geeft ruimte voor een grote tuinset, barbecue of zelfs een jacuzzi. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure