Tuinhuis zadeldak + voorluifel Eibergen

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Eibergen

Het tuinhuis met luifel, inspiratie model Eibergen, is een mooi vrijstaand tuinhuis, met zadeldak en een kop/voorluifel. Dit houdt in, dat de luifel aan de voorkant van het huisje zit. Dit bouwwerk is gemaakt van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en er is een set hardhouten dubbele deuren geplaatst. Zo'n model tuinhuis Eibergen kan geleverd worden met dakshingles. Ook kunt kiezen, uit andere soorten dakbedekkingen, zoals echte dakpannen en dakpanplaten.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder luifel wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. Wij maken het tuinhuis met of zonder luifel op maat en geheel op wens van de klant. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook heeft u extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-) isoleren. U kiest, wij ontwerpen, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure