Tuinhuis zadeldak Venlo

Tuinhuis zadeldak Venlo

Dit vrijstaande tuinhuis, inspiratie model type Venlo, met een zadeldak heeft rondom het dak, een dak overstek. Het dak is bedekt met dakshingles, een ander dakbedekking is natuurlijk ook mogelijk. Hier is een enkele deur met glas en een raam geplaatst. Het tuinhuis bestaat uit prefab wanden, waarvan de buitenzijde betimmerd is, met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhouten rabat planken. Zo'n tuinhuis is ideaal voor uw hobby, de stalling van uw fiets, scooter en/of motor. U kunt natuurlijk ook voor andere afmetingen, een ander soort hout, andere (extra brede-, dubbele-, schuif-) deuren en ramen, kiezen. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder zadeldak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden, om het tuinhuis geheel of gedeeltelijk te (voor-)isoleren. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure