Tuinhuis zadeldak + zij overkapping IJzerlo

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping IJzerlo

Het vrijstaande tuinhuis, type IJzerlo, is opgebouwd met douglas hout, heeft een zadeldak met een dakoverstek en een verticaal betimmerde top gevel, waarbij u de afmetingen, de verschillende houtsoorten en de dakbedekking zelf kiest. Zo'n tuinhuis is ideaal te gebruiken als tuinkantoor, waar privé en zakelijk gescheiden is. Dit tuinhuis heeft een handige voorluifel en heeft tevens een zij overkapping met staanders en schoren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw tuinhuis tijdens de zonnige,- en ook regenachtige dagen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van extra binnen scheidingswanden, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis/tuinkantoor te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 moelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure