Tuinhuis zadeldak Bloemendaal

Tuinhuis zadeldak Bloemendaal

Dit vrijstaande tuinhuis, inspiratie model Bloemendaal, is voorzien van een zadeldak, wat zorgt voor de luxe uitstraling. Zo'n tuinhuis is ook ideaal te gebruiken, voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin-) gereedschap en/of als hobbyruimte. De dakbedekking bestaat uit echte dakpannen. Echter wij hebben ook andere soorten dakbedekkingen; dakshingles, dakpanplaten en echte dakpannen, in allelei kleuren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en kan als totaal, compleet, prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder zadeldak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook is er een extra mogelijkheid tot het plaatsen van interne scheidingswanden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure