Tuinhuis zadeldak + voorluifel Eindhoven

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Eindhoven

Dit tuinhuis met overkapping / luifel, inspiratie model Eindhoven, is een vrijstaand tuinhuis met een voorluifel of ook wel genoemd, een kopluifel. Het bouwwerk is opgebouwd met Zweeds geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De deuren en staanders met schoren, zijn van hardhout. De dakbedekking bestaat uit dakpanplaten, echter u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere houtsoort en/of een ander soort dakbedekking. Zoals dakshingles en echte dakpannen, in diverse kleuren.

De luifel aan de voorkant geeft nét dat beetje extra. Het tuinhuis Eindhoven, is een veel gevraagd model, dat in veel tuinen goed past en mooi staat. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden. U kiest en wij timmeren, leveren en monteren.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen, glazen schuifpanelen, balustrades en/of om het tuinhuis te (voor-)isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure