Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Kruiningen

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Kruiningen

Eén van onze eigen favorieten: is het inspiratie model tuinhuis met overkapping, type Kruiningen, met een zadeldak. Dit vrijstaande tuinhuis welke is afgebeeld, heeft een vlonder van hard houten vloerplanken. Het robuuste tuinhuis, heeft een zij overkapping die u heerlijk kunt gebruiken, als veranda met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als stalling voor uw fiets en opslag van uw (tuin-)gereedschap. Het tuinhuis is ook te gebruiken als hobbyruimte. De overkapping van tuinhuis kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de afmetingen zijn geheel flexibel aan te passen, aan uw persoonlijke voorkeur.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Het tuinhuis met zij overkapping is opgebouwd, uit prefab frames betimmerd met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten (Zweeds) rabat planken. De staanders, ringbalk en boeiplanken zijn van lariks/douglas hout.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst. Wij maken alles op maat en wens van de klant.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tevens heeft u extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en kan het tuinhuis (voor-)geisoleerd worden. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure