Tuinhuis zadeldak Maaskantje

Tuinhuis zadeldak Maaskantje

Ons inspiratie model, tuinhuis vrijstaand Maaskantje, heeft een zadeldak met een kopluifel. Ook een ideaal bouwwerk, voor de opslag van goederen, de stalling van uw fietsen en te gebruiken als hobbyruimte. Hier is onder keteldruk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout gebruikt. De dakbedekkings mogelijkheden zijn onder andere, dakpanplaten, echte dakpannen en dakshingles, allemaal in diverse kleuren. U kunt natuurlijk ook een andere afmeting, houtsoort en/of een ander soort dakbedekking kiezen, De dakgoot welke toegepast kan worden, zijn verkrijgbaar in PVC en in zink.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder zadeldak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook is er een extra mogelijkheid, om het tuinhuis te (voor-) isoleren. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure