Berging lessenaarsdak Echt

Berging lessenaarsdak Echt

Deze houten berging, inspiratie model type Echt, met een lessenaarsdak / schuinaflopend dak, heeft als dakbedekking EPDM rubber dakfolie, met daarop een sedum dak. Een sedum dak, is een groen planten dak, wat goed is voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit. De wanden zijn opgebouwd met douglas/lariks hout. De dichte deur is van hetzelfde hout gemaakt en heeft mooi hang- en sluitwerk, bestaande uit, onder andere duimen en hengen. Zoekt u ook zoiets, bel, bezoek en/of mail ons.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel in het dak en/of om de berging geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure