Tuinkantoor lessenaarsdak Red-Cedar Werkendam

Tuinkantoor lessenaarsdak Red-Cedar Werkendam

Bij dit inspiratie model tuinkantoor Werkendam, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met zeer exclusief Western red-cedar hout. Het red-cedar hout is onbehandeld en van nature voldoende beschermd, tegen alle weersinvloeden. De ramen en deuren zijn van hardhout gemaakt.

Dit red-cedar hout van het vrijstaande moderne strakke tuinkantoor, zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het red-cedar tuinkantoor kan ook geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Een andere houtsoort, deuren en vensters zijn natuurlijk ook mogelijk. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinkantoor.

Zo'n tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van interne scheidingswanden.

Zo'n tuinkantoor wordt met complete wanden opgebouwd en kan bij u thuis worden afgeleverd. Onze eigen montage teams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor met of zonder een overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze eigen montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of het tuinkantoor te isoleren. Dit tuinkantoor is geheel ontworpen, door MW architectuur.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure