Tuinhuis zadeldak + voorluifel Heeze

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Heeze

Dit vrijstaande tuinhuis met overkapping, inspiratie model Heeze, heeft een zadeldak. U kunt het zo romantisch maken, als u zelf wilt. Met balustrades, lijkt het meteen een stuk knusser. Alleen in de zomer buiten zitten?  Nee hoor; met dit leuke tuinhuisje kunt u zelfs op regenachtige dagen, buiten in uw boek kruipen en genieten van de tikkende regen op het dak, terwijl u heerlijk geniet van een kop warme chocolademelk. 

Het tuinhuis is geheel opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De dakbedekking bestaat uit metalen dakpanplaten. Deze zijn verkrijgbaar is diverse kleuren. Andere afmetingen en soorten dakbedekkingen en houtsoorten, zijn natuurlijk ook mogelijk. Ook heeft u de keuze wel of geen balustrades. Of juist wel met glazen schuifpanelen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder voorluifel wordt samengesteld, zoals u het wenst. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. Wij maken alles op maat en wens van de klant. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure