Tuinhuis zadeldak + overkapping Red-Cedar Bronkhorst

Tuinhuis zadeldak + overkapping Red-Cedar Bronkhorst

Het moderne tuinhuis van zeer exclusief red-cedar hout, type Bronkhorst, heeft een zadel/puntdak en een voorluifel, is ideaal voor in- en onder te zitten. Dit vrijstaande model tuinhuis, wordt veelal gebruikt als kantoorruimte. De dakbedekkings mogelijkheden zijn, onder andere; echte dakpannen, dakpanplaten en dakshingles in diverse kleuren. Natuurlijk kunt u ook een ander houtsoort, dakbedekking, dakvorm en model kiezen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

De voorluifel is aan de onderkant afgetimmerd met een plafond, van red-cedar hout. Dit project heeft een combinatie van red-cedar hout en hard houten ramen en deuren. De staanders zijn uitgevoerd in hardhout, geplaatst op verstelbare betonpoeren. De dakgoot welke toegepast kan worden, zijn onder andere van PVC en zink.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst. 

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van extra binnen scheidingswanden, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure