Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Tuinhuis platdak modern + overkapping Groningen

Het moderne houten tuinhuis met overkapping (ook wel een veranda of een luifel genoemd), van inspiratie model type Groningen, is een echte hardloper. Zo'n aanbouw tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en een veranda om heerlijk onder te zitten. Dit vrijstaande tuinhuis met een overkapping, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. Het tuinhuis heeft een set dubbele deuren met strakke lijnen, wat een moderne uitstraling geeft. Het tuinhuis is opgebouwd, uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Ook andere houtsoorten, dakvormen, afmetingen en andere deuren, zijn natuurlijk mogelijk.

De staanders zijn uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout met afmeting, 120 x 120 mm, geplaatst op verstelbare beton poeren. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan altijd voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure