Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Goudswaard

Tuinhuis platdak modern + zij overkapping Goudswaard

Het moderne tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Goudswaard, met een echte zij overkapping (ook wel veranda of luifel genoemd) is een hardloper. Het tuinhuis kan ideaal als bergruimte dienen en een overkapping als veranda om heerlijk onder te zitten. Zo'n tuinhuis met een zij overkapping heeft een platdak met rondom de dak rand, een dak overstek. 

Dit vrijstaande tuinhuis heeft een set dubbele deuren met strakke lijnen, wat een moderne uitstraling geeft. De binnen zijde van de achterwand, kan natuurlijk ook betimmerd worden. Wij hebben alle mogelijkheden, om uw eisen en wensen pakket, te realiseren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. Wij maken alles op maat en wens van de klant. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-)isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure