Tuinhuis platdak Gouda

Tuinhuis platdak Gouda

Het houten tuinhuis, inspiratie model type Gouda, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek en heeft aan de rechter zijde een overkapping. Deze overkapping is precies tegen de muur aangebouwd. Het tuinhuis kan ook gebruikt worden, voor de stalling van uw fietsen en de opslag van uw (tuin)gereedschap en de overkapping kan gebruikt worden voor uw huisvuil containers en/of uw openhaard hout. Zo'n tuinhuis wordt bij u thuis afgeleverd, als prefab bouwpakket bestaande uit complete kant en klare wanden. Voor dit bouwwerk wordt gebruik gemaakt, van KOMO geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Andere houtsoorten, zijn natuurlijk ook mogelijk.

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, welke is afgewerkt met een aluminium strip.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook is er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisje is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure