Tuinhuis platdak Kaatsheuvel

Tuinhuis platdak Kaatsheuvel

Dit tuinhuis met platdak en rondom het dak, een dak overstek, inspiratie model type tuinhuis kubus Kaatsheuvel, is ideaal voor de stalling van uw fietsen en de opslag van uw (tuin-)gereedschap. Het tuinhuis is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vuren rabat hout en heeft een dubbel boeiboord rondom de dakrand. De deur en ramen van dit bouwwerk, zijn van hardhout. De fundering bestaat uit een hard houten ringbalken met piketpalen. U kunt natuurlijk ook voor een andere afmeting, een ander soort hout en/of soort dakvorm kiezen.

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. De dakbedekking: het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met aluminium daktrim.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure