Tuinhuis zadeldak Hengelo

Tuinhuis zadeldak Hengelo

Dit mooie tuinhuis met een zadeldak, inspiratie model type Hengelo, is perfect, voor zelfs de kleinere tuinen en past precies, mooi in de hoek van de tuin. Er is genoeg ruimte, voor de opslag van (tuin-) gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als hobbyruimte. Dit bouwwerk met een dak overstek, is opgebouwd uit Zweeds rabat douglas hout, met echte dakpanplaten. Tevens is hier een set dubbel deuren geplaatst. Het geheel staat op een beton klinkers. U kunt natuurlijk ook kiezen voor andere afmetingen, een andere houtsoort, een andere soort dakbedekking en/of een enkele (brede-)deur en/of een andere dakvorm. Een zadeldak heeft wel het voordeel, dat er een zolder in gemaakt kan worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder extra brede deuren wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn extra mogelijkheden tot het plaatsen interne binnen wanden en om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure