Berging lessenaarsdak Leimuiden

Berging lessenaarsdak Leimuiden

Deze houten berging met een lessenaarsdak, inspiratie model type Leimuiden, is hier precies achterin de tuin, geplaatst. Echt maatwerk. Bij deze berging is rondom het dak, een dak overstek is gemaakt. Het bouwwerk is van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout gemaakt, welke horizontaal is betimmerd. Wij hebben ook de mogelijkheid om de betimmering verticaal uit te voeren, dan ziet het er geheel anders uit. De deur is van hardhout gemaakt en deze kan worden aangeleverd, in de grondverf. Tevens hebben wij de verf/lak om de berging te (laten) schilderen.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Op het dak, ligt EPDM dak rubberfolie, waarop sedum cassettes met kleine groene planten zijn geplaatst. Dit is goed voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit. Wij kunnen het dak ook op wens van de klant, voorbereiden om er later, de sedum cassettes te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure