• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Paardenstal zadeldak + luifel Montfort

Paardenstal zadeldak + luifel Montfort

Deze houten paardenstal is afgebeeld met twee professionele paardendeuren, één dubbele deur, een garage deur, vier ramen en een zolder raam. Als dakbedekking is er gebruik gemaakt van dakpannen. De paardenstal is opgebouwd met houten frame's waarvan de buitenkant betimmerd is met geïmpregneerde Zweeds rabat hout en de binnenkant met betonplex. De stal is gefundeerd op een gemetselde borstwering.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn naar uw wens geheel aan te passen. Bent u benieuwd wat deze houtbouw paardestal naar uw wens gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK