Tuinkantoor zadeldak Hoofddorp

Tuinkantoor zadeldak Hoofddorp

Bij dit moderne tuinkantoor met een zadeldak, inspiratie model type Hoofddorp, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met douglas zweeds rabat hout. Op het dak liggen leien dakpannen. Langs de dakrand, zijn zinken regengoten en afvoerpijpen aangebracht. Er is hier een set, dubbele deuren met licht zijvensters en twee enkele deuren geplaatst. De vensters en deuren zijn van hardhout gemaakt. Intern zijn er scheidingswanden geplaatst, voor gescheiden ruimtes. Het gehele gebouw is geïsoleerd, dat houdt in, dak-, wand- en vloer isolatie.

Dit vrijstaande douglas houten tuinkantoor kan ook geleverd worden met andere enkele en/of dubbele deuren en verschillende type ramen. Een andere houtsoort, andere afmetingen en/of andere deuren en vensters is natuurlijk ook mogelijk. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinkantoor.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor met of zonder overkapping, wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze eigen montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. 

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, scheidingswanden en/of het tuinkantoor wel of niet te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure