Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Appenhuizen

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Appenhuizen

Het vrijstaande tuinhuis met overkapping, inspiratie model type Appenhuizen, is een royaal tuinhuis met een zadeldak. Zo slaat u twee vliegen, in één klap! Een handige opbergruimte voor uw spullen én een mooi overdekt terras. Dit bouwwerk is opgebouwd met douglas/lariks hout. Een vloer in het tuinhuis, een vlonder en een balustrade (het houten hekwerk) in de overkapping, behoren zeker tot de mogelijkheden. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab zelfbouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, de afmetingen, een houtsoort, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. Wij maken alles op maat en wens van de klant. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en om de tuinhuis te (voor-) isoleren. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure